EXERCICI 2007-08

Exercici 2006-07 - Altres anys - Exercici 2008-09

29-11-2008: VÍDEOS D'ACTES MOROS I CRISTIANS RECOMANATS

Dins de les ganes que tenim els festers de que la nostra festa vaja creixent, anem mirant vídeos i pensant què coses ens agradaria aplicar a la nostra Alzira Mora i Cristiana. De quan en quan ixen alguns passatges que posen els pels de punta. Ací teniu un d'Elda on recomanem que vos n'aneu especialment fins al minut 146 i veieu els cinc minuts últims. Com el cap domina la tropa d'estudiants i com esta tropa fa un creuament en angle de 90º per a canviar de carrer, sense tocar-se. Entreu ací.

Este altre sí que es aborronador. Es diu la Cavalcada de Villena però sembla ser l'entrada dels caps amb la banda i les tropes esperant a cada banda del carrer. Aneu fins al segon 45, ja que l'anterior és tot molt paregut. Punxeu ací.

Si en trobeu més vídeos, que se n'isquen de l'habitual, envieu-nos l'enllaç per e-mail.

28-11-2008: ACABA L'EXERCICI. FERNANDO VERA VA ACOMIADAR-SE
DE LA PRESIDÈNCIA

S'OBRI EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES
(punxeu la foto per vore'n més)

Fernando en el moment del seu acomiadamentDesprés de set anys en la presidència, Fernando Vera es va acomiadar de l'Associació agraint a tota la directiva l'esforç que han realitzat per engrandir la festa i també a qui no sent de la directiva, també ha col·laborat amb els Moros de la Vila.

Va dir sentir-se "orgullós d'haver permés l'entrada dels cristians encara que vaig comptar amb molta oposició. S'ha demostrat que la seua presència ha fet la festa molt més important".

Després de no presentar-se cap candidat a la presidència, serà en l'última reunió de l'any, l'11 de desembre, quan es puga tornar a presentar candidatures. El bàndol cristià ha afirmat públicament que desitgen que el màxim dirigent de la festa "siga un dels moros pels molts anys d'experiència, ja que nosaltres som encara joves en una festa que no pot dirigir un innexpert".

El dia 11 se soparà al bar Forners de Sant Roc (enfront d'on planten la falla i de la Policia Local). El sopar serà especial per a celebrar la proximitat de les dates nadalenques. Costarà 15 euros i cal apuntar-se per a poder acudir. Per a apuntar-vos, podeu telefonar al 630.142.042 (David).

23-11-2008: SOPAR DE CRISTIANS

El passat dijous 20 de novembre, tingué lloc el sopar de Filaes cristianes en el casal-cuartelillo dels Riberencs-Creuats al que assistiren els membres de les actuals 4 filaes masculines del bàndol.

El sopar fou a base de xuletó  i tots junts comentaren com havia estat la festa del 2008, i quines coses es podrien proposar a la nova junta directiva de l'Associació Moros de la Vila, per tal de millorar la festa i fer-la més gran.

17-11-2008: L'ASSOCIACIÓ VA RENDIR PLEITESIA
A LES FALLERES MAJORS D'ALZIRA

L'Associació Cultural Moros i Cristians de la Vila participà en els actes de pleitesia a les Falleres Majors i Regines de Fires i Festes d' Alzira: Srta. Carla Andrés i Santillana i xiqueta Esther Marco i Rosell.

L'acte com de costum seguí tot el seu protocol i quant la gent estava acostumada al mateix, les xiques del Boat Tribal feren l'espectacular entrada fent vibrar a tot el Gran Teatre, ple de gom a gom. No podia faltar la presencia del encara president de l'Associació En Fernando Vera, escoltat per quatre membres ataviats amb els trages corresponents a la nostra festa, 2 del bàndol moro i dos del cristià. Per primera vegada, els cristians han estat degudament representats en este acte ja que l'any passat per motius de salut no portaren representació.

El president feu entrega d'una magnífica cistella de flors amb els motius de la Lluna i la Creu i posà l'insignia oficial a les màximes representants de la festa Alzirenya.

Tot el món quedà satifet de l'acte i els festers presents rebérem moltes felicitacions.

16-11-2008: LA NOSTRA FESTA A LES REVISTES ACTUALIDAD FESTERA, AL COR I FESTALZIRA

La setmana passada vàrem eixir a Al Cor i esta setmana a Festalzira i Actualidad Festera. Entreu a la secció Premsa i punxant en cada pàgina, les podreu vore més grans. En breu penjarem els articles que eixiren en Las Provincias y Levante-EMV abans, durant i just després de les festes.

13-11-2008: L'ASSOCIACIÓ DE MOROS I CRISTIANS DE LA VILA D'ALZIRA JUGA PER AL SORTEIG DE NADAL EL NÚMERO 35.130

Si voleu comprar-ne, envieu-nos un e-mail i vos l'enviarem a casa.

07-11-2008: NOTÍCIES DE LA REUNIÓ
Punxeu la foto per vore'n més

Algunes de les contrabandistes. Punxa per vore més fotos de tots els que assistiren a la reunió. Hui han estat presents al bar Forners de Sant Roc diverses membres de la nova filà femenina de les Contrabandistes.

Dissabte, cinc representants de l'Associació i un boat de xiquetes faran la pleitesia a la Fallera Major d'Alzira en la seua presentació.

La pròxima reunió serà el dijous 27 de novembre i la següent, l'11 de desembre, data màxima per a pagar la loteria de Nadal.

En la reunió del 27 es disoldrà la Junta i es presentaran candidatures a la presidència.

L'Associació té habilitat a Bancaixa el número de compte bancari 2077-0150-82-1100818808 a nom de l'AC CULTURAL MOROS DE LA VILA. Ací podreu pagar la loteria de nadal i les quotes. Recordeu posar açò al concepte.

En breu vos comunicarem els números de loteria de Nadal que juguem, per si voleu comprar-ne.

29-10-2008: EL DIJOUS 30 NO HI HAURÀ REUNIÓ

Demà no hi haurà l'habitual reunió general de final de mes. Esta es realitzarà la setmana següent, el dijous 6 de novembre, al casal de Sant Roc on es farà la dació de comptes.

24-10-2008: TEMPLARIS I ALBORXINS 2, ESQUADRES D'HONOR 2009
L'any pròxim hi haurà diverses esquadres femenines

En la reunió d'anit es va prendre la decisió de que els Templaris i Alborxins 2 seran les Esquadres d'honor 2009.

Els Templaris fundada al 2007 han de nomenar d'entre els seus membres a la Na Violant d'Hongria 2009. Esta Esquadra va a incorporar una Esquadra femenina.Els Alborxins 2 tenen previst canviar el seu nom. També és més que possible la incorporació d'una esquadra Femenina en este mateix grup, per a fer més gran la seua sultania 2009.

S'ha confirmat la creació de la nova esquadra de dones Contrabandistes composta per 14 membres i que prompte donaran a conéixer les seues màximes representants. També ho faran la nova esquadra femenina dels Templaris i les dos femenines de Riberencs i Creuats. Així, es pot passar de tindre la filà de les Dones de la Vila a tindre fins a 7. Ens han comunicat que es podria crear una nova filà cristiana.

22-10-2008: DIJOUS, REUNIÓ DE LA JUNTA

La reunió serà al bar Forners de Sant Roc. Demanem a aquells que deuen quotes o loteries que passen a liquidar-les per tancar l'exercici econòmic.

20-10-2008: JUAN MORILLO, CAPITÀ MORO 2009 DE BENIGÀNIM

El nostre amic, Juan Morillo Muñoz, un dels artífex de portar-nos tots el anys els espectaculars trages que portem a la desfilà ha sigut nomenat Capità Moro 2009 de la Comparsa Huracaïns, que ostentarà la Sultania del 2009 en les festes de Moros i Cristians de Benigànim.

Juan, des de la nostra pàgina web volem donar-te l'enhorabona i oferir-te tota l'ajuda que et puguem donar des de l'A.C. Moros de la Vila per allò que necessites en este any tan especial que t'espera. Podeu vore la foto on l'any passat reconeguérem la tasca que ha realitzat la Comparsa Huracains per ajudar a fer gran la nostra festa. Juan Morillo, com a representant d'Huracaïns, va recollir el reconeixement.

 

18-10-2008: 10 FOTOS MÉS DE L'ENTRADA

El conqueridor Bernat ens ha enviat noves fotografies. Punxa la foto de la dreta.

12-10-2008: 92 FOTOS MÉS DE L'ENTRADA

Gràcies a Magnòlia, la dona del Conqueridor Juanma Merenciano, tenim vora 100 fotos més per a vore. Punxeu ací.

 

09-10-2008: ELS CRISTIANS A GANDIA

Hui estava previst que una filà dels Cristians desfilara a la Festa de Gandia però la pluja ha obligat a ajornar l'Entrada. El que no s'ha perdonat ha estat el dinar de germanor amb l'associació de Moros del Raval de Gandia. Han anat un cavaller templari, un conqueridor, 3 riberencs i 4 creuats i les respectives dones i xiquets. En total, 17 adults i 12 xiquets. De vesprada han acudit Bernat i David Mercado.

Ahir participaren al sopar de gala, Marrahi, Bernat i Juan Carlos Costa, gaudint d'una bona vetlada. Punxeu la foto per vore'n dos més.

 

05-10-2008: L'ENTRADA, TOT UN ÈXIT DE PÚBLIC I D'ORGANITZACIÓ
Nou text resum de les festes, baix dels vídeos

80 Fotos fetes per Víctor Balaguer.
Entra a la seua web, polsa Main Menú, secció 9 (Varios) y el punt 4 (Moros de la Vila)

Altres fotos de les festes, punxa ací

Entrada cristiana

 

Entrada mora

Com els bons vins, la festa dels Moros i Cristians d'Alzira continua millorant amb els anys. En la seua octava edició, s'ha ampliat la festa a la nit del divendres amb el pregó que invitava als alzirenys a participar d'estes, les seues festes. A este breu acte va prosseguir una entrada falsa per l'avinguda Luis Suñer fins a les muralles del parc d'Aràbia Saudita.
El dissabte, quasi 400 persones obligaren a ampliar l'espai previst per a degustar l'Olla Moruna, una cita ja de compliment obligatori on concorren cada vegada més comensals. Festers de la Comparsa Alfárabes de Castelló de la Ribera  i Cavallers de les Cent Piques de Picassent, així com la Fallera Major d'Alzira, Carla Esparza, van compartir taula i mantel. Després de l'esmorzar de bans, el diumenge va quedar trencat al migdia amb l'estrèpit de 20 arcabussos, dirigits pel cap de guerrilles, Antonio Martínez, que van omplir de pólvora els carrers de la Vila. En el menjar de germandat els caps de totes les esquadres van rebre la insígnia de l'associació i el president, Fernando Vera, la del bàndol cristià (una clau, símbol d'Alzira). A més, es va presentar la Na Violant d'Hongria –la segona esposa de Jaume I- 2008, Aida Moscardo Marrahí, de la Filà Conqueridors.
 
Una altra de les novetats va ser l'entrada  de Bandes acompanyades pel cap de cada filà, la qual va ser oberta per primera vegada per l'acabada de crear banda de tambors de batalla del bàndol cristià.

Les Filaes Alborxins i Conqueridors van ostentar en esta edició el càrrec d'Esquadres d'Honor i van tancar la desfilada abillades amb uns trages especials. Cada trage de Conqueridors pesava 42 quilos.
Zancuts, cavalls, el boat tribal africà, les bandes de tambors i música de Pobla Llarga, Benimodo, l'Olleria i Alzira s'entremesclaven amb els Mercaders, Els homes i dones de la Vila i els Alborxins. A continuació van desfilar les filaes cristianes de Creuats, Riberencs i Templaris, estos últims escortant el rei Jaume I. Amb l'entrega de la ciutat al Conqueridor, es va tancar un nou any.
Per al pròxim està prevista la incorporació de tres files femenines més, una d'Amazones i dos de Contrabandistes, amb la qual cosa s'elevaria el nombre total a 13.

Les fotos que podeu vore punxant a la dreta són sols algunes. Tots aquells festers (o no festers) que tingueu més FOTOS, envieu-nos-les per e-mail encara que preferiblement, per no colapsar el correu, O VÍDEO voldríem que ens les acostàreu amb un CD o un pen drive. Podríeu vindre a Alzira Ràdio, qualsevol matí a partir de les 10 i preguntar per David o telefonar al 630.142.042 per a quedar.

05-10-2008: VINT ARCABUSSOS HAN FET TREMOLAR LA VILA

Aquell que haja dormit més del compte, fins a les 12 del migdia, s'haurà despertat de colp al so dels arcabussos. Després, al dinar, hem presentat els nous estendards cristians. Mireu fotos de l'arcabussada, punxant al costat.

 

 

 

 

 

 

 

05-10-2008: ARRIBA EL DIA GRAN
Punxa la foto per vore'n més

Els moros i cristians de la Vila d'Alzira conclouen hui amb l'arcabussà que trencarà el matí a les 12 del migdia i l'entrada que tindrà lloc a les 7'30 de la vesprada. Dotze filaes de Moros i Cristians, un boat i la cort de Na Violant recorreran els carrers Sants Roc, Major Santa Caterina, Faustí Blasco fins a les muralles del Mercat. Els pobladors d'Al-Yazzirat l'entregaran pacíficament a Jaume I. El divendres van començar els festejos amb el pregó, l'entrada falsa i el ball de túniques i gel·labes i anit vora 400 comensals van degustar l'Olla Mora.

+

 

 

 

 

Fumant una deliciosa shisha

03-10-2008: JA ESTEM EN FESTES

Anit gaudírem d'un gran inici de festes amb el Pregó, l'entrada falsa i el ball de túniques i xilabes. Punxeu la foto per vore'n 70 més.

02-10-2008: DEMÀ DIVENDRES, RECOLLIDA DE LA PÒLVORA

Tots aquells festers que han de tirar en l'arcabussà i als que hagen delegat, han d'acudir demà a les 10'30 del matí, a l'Avinguda Luis Suñer, a la màquina del tren, a recollir la pòlvora.

Esta nit es farà l'últim sopar abans de les festes que donaran inici demà amb el Pregó de la Festa i l'Entradeta Falsa.

Punxa per vore esta i altra foto més gran29-09-2008: EL NOSTRE PRESIDENT A ALZIRA RÀDIO

Fernando Vera va estar divendres al programa El Dia per Davant d'Alzira Ràdio presentant les Festes d'enguany.

 

 

 

28-09-2008: TRAGES AMB QUÈ DESFILAREM LA SETMANA QUE VE
(punxeu en ells per vore'ls més grans)

 
Mercaders 1
Mercaders 2
Els de la Vila
 
       
 
Les de la Vila
Alborxins 1
Alborxins 2
 

22-09-2008: ESCUTS DE LES FILADES CRISTINES

Tres de les quatre filades cristianes han decidit donar a conéixer els seus escuts. Sols els templaris guarden el secret fins el dia de l'entrada. Estos són (punxeu per vore'ls més grans):

 
Riberencs
Conqueridors
Creuats
 

19-09-2008: NOTÍCIES DE L'ÚLTIMA REUNIÓ

La reunió de hui ha sigut més bé un sopar, això sí, excel·lent de Costella de Porc. Boníssim. Mireu les 29 fotos que hem fet punxant a la foto del costat. Sobre temes d'actualitat, poc s'ha parlat. Si algú està interessat a disparar a l'arcabussada, ha de comunicar-ho ja. Bé per telèfon al 639.65.90.91 (Juan Carlos) o per correu electrònic. Disparar costa 70 euros, aproximadament, per persona. S'està a l'espera de saber de quantes xilabes noves disposarem per a què les pugueu adquirir.D'altra banda, queden poques reunions (el 18 i el 25) per a posar-se al dia en les quotes.

09-09-2008: FOTOS DE LA REUNIÓ DELS CRISTIANS AL SEU "CUARTELILLO"

Els cristians es reuniren al bar Ca Zoil per tractar els temes del seu bàndol amb la presència del president i secretari de l'Associació, Fernando Vera i Juan Carlos Costa. Punxa la foto per vore'n algunes més.

 

07-09-2008: NOTÍCIES DE L'ÚLTIMA REUNIÓ

Antonio Martinez va ser nomenat Cap de Guerilles, de manera que serà l'organitzador de dispars a l'Arcabussada. El 19 de setembre, s'ha de confirmar qui s'apunta a l'arcabussada, per tal de demanar la polvora.

També cal confirmar quanta gent va al sopar de la olla. Els components de l'Asscociació no paguen però han d'avisar. Els NO FESTERS pagaran 2 euros si mengen Olla Moruna i 1 euro si es duu bocata.

Cada filà ha de dur un mínim de 4 publicitats cadascun per al cartell anunciador de les festes. Si s'aconsegueixen més, millor.

04-09-2008: REUNIÓ AL CASAL DE SANT ROC

Continuem amb les reunions dels dijous, que no pararan fins que arribe la festa. Esta nit no es fa sopar. La setmana que ve sí es farà sopar però és necessari que es comunique en esta reunió o es telefone al 639.65.90.91 (Juan Carlos). Qui no ho comunique, la setmana que ve no tindrà plat.

ELS CONQUERIDORS, CONVIDATS A DIVERSES ENTRADES

La filà Conqueridors ha estat convidada a anar este dissabte a Alaquàs on els seus homònims ostenten la Capitania. El 9 d'octubre desfilaran a Gandia i en Novembre a Picassent.

ENGUANY, LA FESTA AMB MÉS ACTES

Per primera volta, el divendres 3 es farà sobre les 9'30 el Pregó de la Festa a les Muralles del Mercat. En acabant, es farà una entradeta falsa fins les Muralles del parc de l'Aràbia Saudí on hi haurà discomòbil en la Festa de Túniques i Xilabes.

Enguany, la desfilada està dedicada al 800 aniversari del naixement de Jaume I, per la qual cosa les quatre filades cristians de què enguany compta la nostra festa -Conqueridors, Templaris, Riberencs i Creuats- tancaran la desfilada. A més, tenen la primera dona cristiana (que desfilarà, òbviament amb els xics), de nom Almudena (nom musulmà, per cert).

31-08-2008: REUNIÓ DE CRISTIANS

A les 21'30 h. Sopar del bàndol cristià de l'associació Moros de la Vila al bar "Ca Zoil" al barri del Crist de l'Alborxí.

27-08-2008: EL BOAT A BENIGÀNIM
Demà dijous, reunió al casal de Sant Roc

Dissabte, les xiquetes del boat actuaren a Benigànim. Ací les podem vore ballar davant de l'església de la Beata Inés. Punxeu la foto per vore'n més.

15-08-2008: INGRÉS DE LES QUOTES PEL BANC

Es posa en coneixement dels festers que aquells que vulguen fer l'ingrés de la quota al banc poden fer-ho indicant el seu nom al compte de Bancaixa 2077-0150-82-1100818808. Es pot ingressar per parts o la quota sencera.

Pròxima reunió
Ens tornem a reunir al casal de Sant Roc el 28 d'agost.

12-08-2008: ÈXIT DEL BOAT A L'ENTRADA A MANUEL

La primera actuació del Boat a les festes de Manuel va ser un èxit. Ací teniu algunes fotos. Punxeu en esta.

Reunió de la junta directiva el dimecres 13 d'agost al bae El Ancla

28-07-2008: PRÒXIMS ASSAJOS I ACTUACIONS DELS BOATS

7 d'agost: Asaig boat al local de la confraria del Devallament.

10 d'agost: ENTRADA A MANUEL. 15 a 15:30 h., inici del maquillatge de les xiquetes.

17 h. Eixida en bus des del principi de l'Av. Luis Suñer. Queden unes 15 places encara per omplir. És de bades per a qui vinga. Cal confirmar l'assistencia al president (617.99.26.34) o al secretari (639.65.90.91)

19:30 h. Actuació a Manuel. Aniran 12 de les 18 xiquetes que formen el boat. Es prega a les que falten que comuniquen si volen seguir o no perquè cal assajar. Tocaran 14 músics i 3 xics faran l'animació de carrer. 

22 d'agost, 19 h.: Assaig de xiquetes al casal de Pere Morell.

23 d'agost. ENTRADA A BENIGÀNIM. 14 xiquetes, 14 musics, 4 xics animacio carrer i dos zanquts.
17 h. Eixida en bus des del FINAL de l'Av. Luis Suñer (Parc Aràbia Saudita).
19 h. Al pavelló municipal es canviaran.
21 h. Actuació.

5 d'octubre: ENTRADA A ALZIRA

11 d'octubre: ENTRADA A ALBALAT DE LA RIBERA

Queden per confirmar en setembre, dos assajos del boat cristià i un del moro.

INFORMACIÓ SOBRE LA LOTERIA PER A AGOST
 
S'està pagant la loteria ha que tocat i s'ha fet un nou sorteig per al dia 16 de Agost. Han sobrat 10 fulles de paperetes (100). Si ningú en vol, es tornaran el 12 de agost. Si algú en vol, que ho comunique al telèfon 639.65.90.91.

28-07-2008: INFORMACIÓ SOBRE LA LOTERIA I REUNIÓ DEL 31 DE JULIOL

En la pròxima reunió es pagarà la loteria i es canviarà per a un nou sorteig que es farà a finals d'agos. Este tindrà dos números.

El sorteig de setembre queda en suspens.

15-07-2008: EL 31 DE JULIOL, REUNIÓ AL CASAL DE SANT ROC
Les xiquetes del boat han sigut contractades per a diverses festes

El pròxim 31 de juliol ens reunirem al casal de Sant Roc per tractar estos temes: 1.- Liquidació de la loteria passada. 2.- Del sorteig del dia 12 de Juliol han eixit els tres últims números, per tant, toquen 12 € per papereta.3.- Es començarà a pagar la loteria, a partir de la proxima reunio.4.- El 6 de Setembre es farà un nou sorteig, per al qual es canviarà la loteria en Agost. 5.- El boat ha sigut contractat per a les festes dels següents pobles:     dia 10 d'Agost      Manuel    dia 23 d'Agost      Beniganim, boato part de la Sultania 2008    dia 11 d'Octubre   Albalat de la Ribera     El grup serà de 18 xiquetes, 25 tambors, 3 d'animació de carrer i un xancut. Els desplaçaments seran en autobús, gratuït per a les xiquetes i músics. La resta es completarà amb la gent de la Junta i els pares que vulgen vindre. Es farà un preu econòmic per seient. En principi hi haurà assaig el dia 1 de Agost, a les 16 hores. De tota manera es confirmarà definitivament.

10-07-2008: ELS CONQUERIDORS, DESFILARAN A GANDIA EL 9 D'OCTUBRE

Possiblement el proper 9 d'Octubre, la Filà Conqueridors d'Alzira desfilarà a l'entrada Mora de la ciutat de Gandia.A esta ciutat no hi tenen bàndol cristià i, a raó d'unes converses, ha sorgit la possibilitat de desfilar com a acte de germanor.Les túniques del bàndol cristià alzireny ja estan dissenyades. Seran d'un color blau fosc amb castellets, també portaran cinturó i bossa de cuir amb els escuts de cadascuna de les Filaes.

La Filà del Conqueridors continuarà posant els complements a les seues túniques per tal de fer-se el trage oficial de la Filà, mentre que els Riberencs-Creuats també tenen intenció de fer-se-lo. 

07-07-2008: HORARIS I LLOCS DE LES DOS PRÒXIMES REUNIONS

ATENCIÓ, URGENT: Pròxim dijous, 10 de juliol, reunió de junta al bar Les Basses. Cal pagar la loteria del dia 12 de juliol.
 El divendres 11, a les 19 h, reunió de les xiquetes del boat i els musics al casal de la Plaça del Forn. Hi ha la possibilitat de que el boat siga contractat per a vore una sèrie de entrades.

21-06-2008: REUNIÓ SUSPESA

A causa del partit de la Selecció Espanyola contra Rússia, se suspén la reunió programada per al dijous 26 de juny.

29-05-2008: CONCLUSIONS DE LA REUNIÓ DE HUI

El dissabte 7 de juny, es viatjarà a Benigànim i Montaverner per elegir els trages per a l'entrada 2008 i les túniques dels cristians. A les 9 del matí eixirem des del Garibaldi (Plaça del Regne) per a esmorzar a les 10. Qualsevol dels festers podeu acudir però cal comunicar-ho perquè li ho diguem als amics Huracains de Benigànim, ja que estem convidats a esmorzar. El dijous 26 de juny serà l'últim dia per apuntar-se al trabuc. Disparar costa uns 70 € encara que es pot compartir la disparà amb una altra persona, dividint així el cost. El fet d'apuntar-se és important perquè es fa la llista que s'ha d'enviar a la Guàrdia Civil. Després del 26 de juny, no es podrà tirar si no s'està apuntat. Això sí, si s'està apuntat i arriba el dia i no voleu tirar, es pot renunciar. El problema per a la resta és que s'hauran de repartir l'import de l'assegurança. Es busca patrocinador per als cartells anunciadors de les rotondes
Anem a canviar els rètols anunciadors de la festa que posem a les rotondes i per aconseguir-ho, necessitem un patrocinador que aporte 1.000 €. Estos estan situats en les rotondes d'entrada a l'avinguda Hispanitat i a la de Carrefour, llocs transitadíssims i per tant, un bon espai per a promocionar-se. Fulls d'inscripció
Fins que pugueu despenjar-vos el full d'inscripció, vos informem que estan a disposició de tota persona que vulga apuntarse a la festa dels Moros i Cristians d'Alzira als casals de les falles Sant Roc, El Mercat, Plça Alacant, St. Andreu, Plaça del Forn, Pare Castells i també a la Floristeria el Lliri Blau o a qualsevol dels festers que hi conega-ho.
  Anim i  participa!!! Reunió del boat
Enguany desapareix el boat àrab clàssic, es mantindrà el tribal i es crearà el boat cristià. En breu es farà una reunió per saber amb quines xiquetes i joves es compta i en quin bàndol volen actuar. La qualitat dels boats va a donar un salt de qualitat ja que es pensa començar a assajar en juliol i no en setembre com es feia fins ara.

10-05-2008: NO HA EIXIT RES AL SORTEIG DE LOTERIA

No hem tingut sort. El 12 de juny cal dir quanta loteria vol cadascun dels festers. No és precís quedar-se una fulla sencera (10 paperetes). Digueu les que voleu anant a la reunió de directiva, eixe 12 de juny, al bar l'Oficina (enfront de la Policia Nacional, al carrer Pere Morell) i digueu-ho o envieu un e-mail.

29-04-2008: EL PRÒXIM DIA 8 DE MAIG, SOPAR
Fotos de l'última reunió. Punxa ací

El casal d’El Mercat acollirà la pròxima reunió de l’Associació. Es farà sopar per la qual cosa cal avisar de l’assistència fins el dia 6 al telèfon 617.99.26.34. D’altra banda, i per supost, es pot anar amb sopar propi. A més, serà l’últim dia per pagar la loteria del 10 de maig. Si esteu interessats en tindre participacions (o en vendre), envieu un mail per comunicar-ho o assistiu a les reunions que es fan cada últim dijous de mes.

25-04-2008: QUOTES 2008

Hòmens: 180 €Arcabussada: 70 € (aproximadament)Dones: 130 €Xiquetes boat: 15 €

En breu anem a posar la fitxa d’inscripció perquè comuniqueu les vostres dades. Ho podreu fer a través de la web o descarregar-la i presentar-la en paper a la reunió. També teniu la possibilitat de domiciliar pel banc el pagament en diverses quotes.

24-04-2008: REUNIÓ ORDINÀRIA

Està obert el termini d’inscripció per a les xiquetes del boat. Ha eixit un grup de jóvens entre els Cristians que s’integraran a la banda de tambors. Així tindrem enguany la possibilitat de tindre dos bandes. Prompte anunciarem la data de reunió de la banda. Es va fer una proposta de fer una festa de la Cervesa el divendres 3 d’octubre, dos dies abans de l’entrada on esperem fer ja una entrada “falsa”.Ja hi ha 40 Cristians que formaran per ara 4 comparses: Conqueridors, Templaris, Creuats i Hospitalaris.

01-02-2008: FERNANDO VERA ES REELEGIT COM A PRESIDENT,
PER CINQUÉ ANY CONSECUTIU

Un any més, Fernando Vera continuarà dirigint la nostra associació després que no es presentara cap candidatura més i superara sense problemes la votació de confiança.

11-01-2008: FERNANDO VERA ES PRESENTARÀ A LA REELECIÓ A LA PRESIDÈNCIA
EL 31 DE GENER

Després que anit no es presentaren candidatures a la presidència de l'Associació, l'actual president, Fernando Vera, se sotmetrà el pròxim 31 de gener (dia de la pròxima reunió) a una votació de confiança per encarar el cinqué any consecutiu en la direcció de la festa alzirenya.

02-01-2008: EL DIA 10, REUNIÓ PER PRESENTAR
CANDIDATURES A LA PRESIDÈNCIA

Tot aquell que vulga presentar-se a la presidència de l'Associació Moros de la Vila ho haurà de fer el dijous 10 de gener al casal de Sant Roc. L'elecció a president entre diverses candidatures es produiria una setmana més tard. En cas que sols hi haja una candidatura es procediria a fer l'elecció el mateix dia 10.

29-11-2007: LA NOSTRA FESTA A LA PRESENTACIÓ
DE LES FALLERES MAJORS D'ALZIRA

El proper dissabte 1 de desembre i el diumenge dia 2 el president de l'associació Moros i Cristians de la Vila i un respresentant dels Cristians (Filà Conqueridors) rendiran Pleitesia a les Falleres Majors i regines de les festes de la ciutat d'Alzira 2008. L'acte es farà al Gran Teatre d' Alzira a les 8 el dissabte i a les 12 el diumenge.
Els representants de la nostra festa obsequiaran a les regines amb dues cistelles florals amb motius al·lusius a la festa dels Moros i Cristians.

27-11-2007: IMPORTANT REUNIÓ

Dijous 29 de novembre, sopar-reunió al casal Sant Roc per debatre ampliar els actes de la festa mora i cristiana el dissabte i diumenge. A més també es podrà liquidar quotes, publicitats, xilabes i loteria de Nadal. Faran sopar de corder per la qual cosa cal confirmar l'assistència telefonant al 617.99.26.34.

05-11-2007: PRIMERA REUNIÓ DE L'EXERCICI

El dijous 8 de novembre es farà la primera reunió (o última de l'exercici anterior, segons es mire) al casal de Sant Roc.